Parkeerregelaars

TrafficPeople is een totaalleverancier op verkeersgebied. Naast verkeersregelaars en verkeersbegeleiders, ondersteunen we elke organisatie bij verkeersvraagstukken. Of het nu om infra werkzaamheden of een sportevenement gaat. Traffic People is uw partner in verkeer.

Parkeerregelaars inhuren heeft veel voordelen. Vaak is parkeren voor bezoekers een ramp. Als U een drukke dag verwacht kunt U het uw klanten gemakkelijk maken zonder irritatie van tijd verspillen voor een plekje d.m.v. het inhuren van parkeerregelaars van TrafficPeople. Dit heeft ook als voordeel dat U optimaal bereikbaar blijft en klanten hebben meer tijd en ervaren een gastvrij en stressloos ontvangst.

Over Parkeerregelaars

 • Efficiënte service

  Met regelmaat wordt het druk bij supermarkten, winkelcentra etc. Onze representatieve parkeerregelaars zorgen voor veiligheid, bereikbaarheid en duidelijkheid. Ze reageren resoluut op elke verkeersstroom waardoor parkeren efficiënt en zonder opstoppingen verloopt. Parkeerplaatsen ( en alle ruimtes ) worden optimaal benut

 • Evenementen & Wegwerkzaamheden

  Een parkeerservice met parkeeregelaars bij evenementen en wegwerkzaamheden. Het voorkomt ongelukken doordat op elke situatie adequaat gereageerd kan worden. Het verkeer ondervindt minder overlast en er is garantie op een veilige (werk-)omgeving. Traffic People heeft goed getrainde en gecertificeerde parkeerregelaars – verkeersregelaars in dienst die onder alle omstandigheden vriendelijk blijven, maar door hun uitstraling en gezag wél zorgen dat het verkeer hun aanwijzingen opvolgt.

 • Doorstroming

  Bij volle parkeerplaatsen keren klanten om. U kunt dus meer omzet maken d.m.v. parkeerregelaars die de doorstroom goed regelen. Er is minder stress en er zullen minder ongelukken zijn. Bij de kermis, evenementen en drukke winkel dagen. Maar ook op zonnige dagen bij het strand kan U uw klanten begeleiden naar de juiste werkplek.

 • Goede Ontvangst

  Een parkeerregelaar is goede reclame. Mensen kunnen voordat ze de straat inkomen al zien waar uw evenement is en d.m.v. borden en vriendelijke parkeerregelaars komen ze snel en veilig op de juiste plaats. U kunt het zo officieel maken als U maar wilt. Mensen willen niet meerdere rondjes rijden voor een plaats of parkeren in een krappe parkeerplaats.